Kärcher webáruház | Kärcher gépek | Kärcher akció

Termék kereső

Kärcher termékek (228db)
Bejelentkezés
Vásárlási feltételek

Az Eladó

Medius Prosperitas Kft.

Cím: 2089 Telki, Akácos u. 59.

E-mail: info@mobilclean.hu

Telefonszám: +36(22)347-171

Adószam: 23565861-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-162250

 

A Vevő

http://karcher.mobilclean.hu internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

 

Online megrendelés

Az internetes áruházában a megrendelés interneten keresztül lehetséges.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A megrendelés telefonos, vagy e-mailben történő visszaigazolást követően lép érvénybe!

Az esetleges adatrögzítési hibákért, vagy a részünkre a megrendelés során hibásan megadott adatokért felelősséget nem vállalunk.

 

Fizetés

Fizetés előreutalással, utánvéttel, vagy készpénzes fizetéssel történik.

A raktáron lévő termékeket a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül futárszolgálattal házhozszállítjuk.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

 

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

Személyes adatok

Személyes adatainak használata, tárolása, módosítása, kiadása, törlése a Joginyilatkozat oldalon található rendelkezések szerint történik.

 

Vásárlás
online vásárlás

Kosár jelenleg üres!

Újdonságok
,HDS 13/20-4 S

Ár: 2 108 030 Ft

HDS 13/20-4 S »

,HDS 5/15 UX

Ár: 755 470 Ft

HDS 5/15 UX »

© 2007-2017 karcher.mobilclean.hu | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Vásárlási feltételek